HVIS DET KAN
TEGNES ELLER
FORKLARES,
 

KAN VI BYGGE 
DET...

Servicebygning

Vi tilbyder alt inden for tømrer- og snedkerarbejde 

Vores niche er udførelse af specialløsninger, særligt inden for tag, døre og vinduer. Med fuldt udstyret snedkerværksted og den nødvendige håndværksmæssige baggrund kan vi løse selv de vanskeligste, mest individuelle opgaver. I vores samlemontagehal kan vi udarbejde store elementer, som hurtigt og nemt samles på kundens adresse.

 

Samarbejdspartnere 

Vi har gode samarbejdspartnere inden for alle fag og stor erfaring med styring af større byggeprojekter, hvor vi samler trådene mellem arkitekter, håndværkere og andre underleverandører. 

Sammen med dig og arkitekten når vi frem til en flot og velfungerende løsning, og så kan du ellers trygt læne dig tilbage, indtil din idé har fået form. 

Vi varetager kontakten til alle involverede partnere, og sammen med vores dygtige medarbejdere sørger vi for, at din drøm bliver til virkelighed.

SÆBYg udfører totalentrepriser for private, erhverv og det offentlige  

Vi står for en topprofessionel totalløsning på jeres bygge- og anlægsprojekt, hvor alt arbejde udføres efter alle kunstens regler, så I får et smukt og solidt slutprodukt. 

Vi klarer både det store og omfangsrige byggeri med udgravning, støbning af fundament og opførsel af bygninger til det afsluttende snedker-, murer-, og malerarbejde, hvor de afsluttende detaljer kommer på plads.

Vi er desuden også ISO-certificerede i papiruldsisolering, som naturligvis er 100% økologisk.

Vi har mange års erfaring med totalentrepriser og en lang række spændende projekter på vores cv.

Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan præstere.

Lejlighed
Leveret af